Sabadell Centre, Bosch i Cardellach 75

Home / Portfolio / Sabadell Centre, Bosch i Cardellach 75

Obra Nova Eco Eficient Sabadell Centre

Obra nova eco eficient a Sabadell Centre. Comença a gaudir de la teva vivenda eco eficient a una ubicació privilegiada. Apostem pel disseny, la cualitat i les energies renovables. Disfrutaràs de confort i cualitat de vida, màxima funcionalitat i comoditat. L' eco eficiència energètica implica el respecte pel medi ambient i maximitzar el rendiment energètic per tal de reduir el consum elèctric.

A un pas de la rambla de Sabadell, al centre de Sabadell aprop de tot tipus de serveis com supermercats, farmàcies, bancs, restaurants i cafeteries, escoles i instituts, centres de salut, cinema... Molt ben comunicat ja sigui per l'accés a l'autopista, estació de RENFE i de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya o parades d'autobús.

Obra Nova Eco Eficient Sabadell Centre

A la nostra promoció trobareu baixos amb grans patis, primers amb balcóns i àtics amb grans terrasses. Vivendes àmplies, lluminoses i funcionals amb materials de cualitat. Climatització mitjançant aerotèrmia, aillament tèrmic i acústic d'alta cualitat, disseny i els millors materials.

 

 

PERÍODE DE RESERVES OBERT, ACTUALMENT AL 53% JA RESERVAT

Truqui'ns al 627.44.77.44 i demani informació

RESERVAT

BAIXOS 1A

RESERVAT

BAIXOS 2a

RESERVAT

PRIMER 1a

RESERVAT

PRIMER 2A

DISPONIBLE

PRIMER 3a (2hab)

DISPONIBLE

PRIMER 3a (2 hab + terrassa)

RESERVAT

PRIMER 4a

ADJUDICAT

SEGÓN 1a

RESERVAT

SEGÓN 2A

DISPONIBLE

SEGÓN 3a

DISPONIBLE

SEGÓN 4a